Skip to main content

Wat kost een traject bij ExcluFIT?

Tarieven bij ExcluFIT

Bij ExcluFIT geloven we in maatwerk en persoonlijke benadering. Omdat elk individu uniek is, stellen we na een grondige intake een op maat gemaakt plan op dat alle essentiƫle elementen van gezondheid en welzijn omvat. Dit zorgt ervoor dat we het optimale resultaat voor jou kunnen bereiken.

Wat betekent maatwerk voor jou?

Een traject bij ExcluFIT is geen standaardpakket met vaste tarieven. In plaats daarvan ontwikkelen we een persoonlijk programma dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften, doelen en huidige gezondheidstoestand. Omdat elk traject uniek is, kunnen we vooraf geen exacte prijs geven. We willen ervoor zorgen dat jouw plan alle nodige elementen bevat voor jouw succes, waaronder bewegen, voeding, slaap en ontspanning.

Investeren in je gezondheid

Een traject bij ExcluFIT is een investering in je gezondheid en welzijn. Het is een investering die vaak over het hoofd wordt gezien, terwijl we soms veel geld uitgeven aan dingen die niet bevorderlijk zijn voor onze gezondheid. Denk eens na: wat is een fit en energiek leven jou waard? Wij geloven dat de waarde van je gezondheid onschatbaar is en dat een investering hierin de sleutel is tot een betere levenskwaliteit.

“Ons lichaam is ons grootste bezit. We investeren gemakkelijk in zaken die niet altijd bevorderlijk zijn voor onze gezondheid… Durf jij te investeren in je eigen welzijn?”

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij een persoonlijk plan voor jou kunnen ontwikkelen en wat de bijbehorende kosten zijn. Samen werken we aan jouw optimale fitheid!